Groep 6B

Na een lekkere herfstvakantie zijn we begonnen aan de periode naar Sint en Kerst. Altijd een leuke maar ook drukke periode. De komende weken gaan de kinderen o.a. iemand interviewen en een van een boek een boekverslag maken en een korte presentatie houden.

 

Taal en spelling wordt voor iedereen nu steeds duidelijker. Wel zo fijn. Ik merk dat het niet altijd even makkelijk is, maar dat er wel door iedereen goed zijn best voor wordt gedaan.

 

Blijf de tafels nog steeds oefenen. Straks met de deelsommen is het belangrijk om de tafels goed te kennen. Je moet het antwoord op een tafelsom in 3 seconde kunnen geven.

Thuis oefenen? Dat kan goed via de oefensite www.tafeldiploma.nl.

 

   

meester Paul (ma, wo, do, vr)                                  

pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl 

 

juf Karin (di)

kvdlinde@nutsschoolbezuidenhout.nl

BERICHTEN

25 okt 2017 - Lekker chill lezen
Vlak voor de herfstvakantie werd er lekker chill  (voor)gelezen met de kinderen uit groep 4. Op de gekste plekken kwam je kinderen tegen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.  

04 okt 2017 - Kleuterlezen
De kinderen verheugden zich er al op: het kleuterlezen. De eerste keer kleuterlezen hebben ze  gehad. Het was zowel voor kleuters als groep 6B zeer leuk.  Eén keer in de twee weken lezen de kinderen hun kleuter voor.

 


06 sep 2017 - Schoolreisje Duinrell
Zo dat was een leuk, gezellig, spetterend en vermoeiend schoolreisje!

Wat een lol hebben jullie gehad. Jullie zouden best nog wel een uur langer kunnen blijven. Dat hebben jullie trouwens ook nog geprobeerd, want klokkijken is voor sommige toch nog wat ingewikkeld.

Het belangrijkste is dat het helemaal goed is gegaan. Ik heb geen boze of verdrietige gezichten gezien, alleen maar kinderen die heeeeel veel plezier hadden. En het belangrijkste: Niemand heeft alleen gelopen. Jullie hebben je perfect aan die afspraak gehouden.  Ik ben trots op jullie.