Groep 6B

Wat een leuke laatste week in 2017 hadden we in de klas. Er is nog hard gewerkt, maar er was ook tijd voor ontspanning. Het kerstdiner was ook overweldigend met al het lekkers en de leuke muzikale intermezzo's.

 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een heel goed 2018. 

 

 

   

meester Paul (ma, wo, do, vr)                                  

pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl 

 

juf Karin (di)

kvdlinde@nutsschoolbezuidenhout.nl

BERICHTEN

12 dec 2017 - Woordenboekenspel
Taal hoeft niet saai te zijn. Want zo snel is mogelijk in tweetallen 10 woorden - van bedeltje tot kalverliefde - met hun betekenis opzoeken in een woordenboek is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam.  

05 dec 2017 - Sinterklaas en surprises
Zo dat was een leuke dag. Sinterklaas binnen halen, mooie surprises uitpakken en ook nog op bezoek bij Sinterklaas. Jullie hebben allemaal mooie surprises gemaakt en er veel tijd aan besteed.  

25 okt 2017 - Lekker chill lezen
Vlak voor de herfstvakantie werd er lekker chill  (voor)gelezen met de kinderen uit groep 4. Op de gekste plekken kwam je kinderen tegen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.  

04 okt 2017 - Kleuterlezen
De kinderen verheugden zich er al op: het kleuterlezen. De eerste keer kleuterlezen hebben ze  gehad. Het was zowel voor kleuters als groep 6B zeer leuk.  Eén keer in de twee weken lezen de kinderen hun kleuter voor.

 


06 sep 2017 - Schoolreisje Duinrell
Zo dat was een leuk, gezellig, spetterend en vermoeiend schoolreisje!

Wat een lol hebben jullie gehad. Jullie zouden best nog wel een uur langer kunnen blijven. Dat hebben jullie trouwens ook nog geprobeerd, want klokkijken is voor sommige toch nog wat ingewikkeld.

Het belangrijkste is dat het helemaal goed is gegaan. Ik heb geen boze of verdrietige gezichten gezien, alleen maar kinderen die heeeeel veel plezier hadden. En het belangrijkste: Niemand heeft alleen gelopen. Jullie hebben je perfect aan die afspraak gehouden.  Ik ben trots op jullie.