Groep 6B

De kerst komt er aan. De klas wordt mooi versierd en hier en daar hoor je dat er goed geoefend wordt op de kerstliedjes. Het kerstmenu voor het kerstdiner ziet er lekker uit. De menulijst hangt bij de klas, dus daar kunt u nog even checken wat u of uw kind bedacht heeft om mee te nemen. 

 

Ook hebben we de eerste boekbesprekingen. Altijd leuk om te horen. De planning daarvan hangt bij de deur in de klas. 

 

Blijf de tafels nog steeds oefenen. Straks met de deelsommen is het belangrijk om de tafels goed te kennen. Je moet het antwoord op een tafelsom in 3 seconde kunnen geven.

Thuis oefenen? Dat kan goed via de oefensite www.tafeldiploma.nl.

 

   

meester Paul (ma, wo, do, vr)                                  

pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl 

 

juf Karin (di)

kvdlinde@nutsschoolbezuidenhout.nl

BERICHTEN

12 dec 2017 - Woordenboekenspel
Taal hoeft niet saai te zijn. Want zo snel is mogelijk in tweetallen 10 woorden - van bedeltje tot kalverliefde - met hun betekenis opzoeken in een woordenboek is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam.  

05 dec 2017 - Sinterklaas en surprises
Zo dat was een leuke dag. Sinterklaas binnen halen, mooie surprises uitpakken en ook nog op bezoek bij Sinterklaas. Jullie hebben allemaal mooie surprises gemaakt en er veel tijd aan besteed.  

25 okt 2017 - Lekker chill lezen
Vlak voor de herfstvakantie werd er lekker chill  (voor)gelezen met de kinderen uit groep 4. Op de gekste plekken kwam je kinderen tegen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.  

04 okt 2017 - Kleuterlezen
De kinderen verheugden zich er al op: het kleuterlezen. De eerste keer kleuterlezen hebben ze  gehad. Het was zowel voor kleuters als groep 6B zeer leuk.  Eén keer in de twee weken lezen de kinderen hun kleuter voor.

 


06 sep 2017 - Schoolreisje Duinrell
Zo dat was een leuk, gezellig, spetterend en vermoeiend schoolreisje!

Wat een lol hebben jullie gehad. Jullie zouden best nog wel een uur langer kunnen blijven. Dat hebben jullie trouwens ook nog geprobeerd, want klokkijken is voor sommige toch nog wat ingewikkeld.

Het belangrijkste is dat het helemaal goed is gegaan. Ik heb geen boze of verdrietige gezichten gezien, alleen maar kinderen die heeeeel veel plezier hadden. En het belangrijkste: Niemand heeft alleen gelopen. Jullie hebben je perfect aan die afspraak gehouden.  Ik ben trots op jullie.