Groep 6B

De eerste toetsen voor rekenen en taal en het spellingdictee zijn geweest. Van de rekenentoets en het woordendictee werd ik best wel blij. Toch is het belangrijk dat de tafels nog steeds geoefend worden. Sommige kinderen kennen de tafels nog niet allemaal of doen er nog te lang over om het goede antwoord te geven. Straks met de deelsommen is het belangrijk om de tafels goed te kennen.

Je moet  het antwoord op een tafelsom in 3 seconde kunnen geven.

Thuis oefenen? Dat kan goed via de oefensite www.tafeldiploma.nl.

 

Taal is best wel pittig. Belangrijk blijft het om ook in de klas goed te blijven opletten en meedoen. 

 

Nu zitten we midden in de Kinderboekenweek met allerlei gegriezel. Woensdag bij de opening zagen jullie er allemaal heel eng en verschrikkelijk uit. 

 

   

meester Paul (ma, wo, do, vr)                                  

pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl 

 

juf Karin (di)

kvdlinde@nutsschoolbezuidenhout.nl

BERICHTEN

04 okt 2017 - Kleuterlezen
De kinderen verheugden zich er al op: het kleuterlezen. De eerste keer kleuterlezen hebben ze  gehad. Het was zowel voor kleuters als groep 6B zeer leuk.  Eén keer in de twee weken lezen de kinderen hun kleuter voor.

 


06 sep 2017 - Schoolreisje Duinrell
Zo dat was een leuk, gezellig, spetterend en vermoeiend schoolreisje!

Wat een lol hebben jullie gehad. Jullie zouden best nog wel een uur langer kunnen blijven. Dat hebben jullie trouwens ook nog geprobeerd, want klokkijken is voor sommige toch nog wat ingewikkeld.

Het belangrijkste is dat het helemaal goed is gegaan. Ik heb geen boze of verdrietige gezichten gezien, alleen maar kinderen die heeeeel veel plezier hadden. En het belangrijkste: Niemand heeft alleen gelopen. Jullie hebben je perfect aan die afspraak gehouden.  Ik ben trots op jullie.