Groep 6B

Wat is het leuk in de klas. Er wordt niet alleen hard gewerkt, maar iedereen heeft het zo fijn met elkaar! Dit keer was de gymles zelfs een natuurles. Jullie weten nu precies waar je allemaal spieren hebt, en hoe het skelet in elkaar zit.

 

Fijn dat het thema van de KinderBoekenWeek dit jaar 'Kom erbij' is. Vriendschap hoort daar zeker bij. En dat zit bij deze klas wel goed. 

Er zijn mooie vriendschap Elfjes gemaakt en het Chill voorlezen was helemaal leuk. De komende week komt schrijfster Manon Sikkel op bezoek, en hebben we de voorrondes en finale van onze eigen voorleeswedstrijd.

 

Kijk regelmatig op deze groepspagina om te lezen én te zien wat de kinderen hebben gedaan, wat voor toetsen en dictees ze hebben en wat er de komende tijd op de agenda staat.

   

meester Paul (ma, wo, do, vr)                                  

pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl 

 

meester Arend(di)

apottjegort@nutsschoolbezuidenhout.nl

BERICHTEN

15 okt 2018 - Kleuterlezen 6B
Een keertje een extra kleuterlezen. Heel leuk vooral wanneer je het op 15 oktober (!) lekker buiten kunt doen. Wel zo lekker, voor iedereen

05 okt 2018 - Chill voorlezen
Het blijft toch leuk om voor te lezen aan de kleuters. En zeker tijdens de kinderboekenweek, want dan gaan we Chill Voorlezen. Lekker op een kussentje, ergens in de school. Ze gezellig.

05 okt 2018 - Natuur gymles
Dat was leuk. Een gymles waar je al je spieren in je lijf leert ontdekken, en een renspel om het skelet  bij elkaar te krijgen. Niet makkelijk hoor. Vooral bovenarm en bovenbeen lijken best wel op elkaar. Totdat je ze naast elkaar legt. Een leuke les. Gaan we vaker doen, een 'gewone' les combineren met een gymles.

27 sep 2018 - Theatervoorstelling Koning van Katoren
Preview foto Vandaag hadden we op school een leuke en muzikale theatervoorstelling over het verhaal 'De Koning van Katoren'. Leuk verteld, vrolijke muziek en natuurlijk mochten de kinderen meedoen, meezingen en meedansen. Kijk hier voor de foto's, en hier om een idee te krijgen van de voorstelling van Kees Sijbrandij.  

20 sep 2018 - hoeveel kinderen passen er op 1m2
Preview foto Altijd een leuke les. Uitrekenen hoeveel 1m2 (één vierkante meter) is, en daarna bedenken hoeveel kinderen er op die ene vierkante meter. Met een beetje proppen zijn het er meer dan je denkt.