Groep 7B

                        

BERICHTEN

18 mei 2018 - De week van 8
Maandag: In de ochtend zijn we naar de dansstudio gegaan. We hebben daar geoefend met dansjes voor de musical. In de middag zijn we verder gegaan met werken en we hebben ook nog crea gedaan.

 

Dinsdag: Zijn we naar het wijk en dienst centrum gegaan om te oefenen voor de musical. We zijn bijna aan het einde van de dag nog naar school gegaan om te lunchen en te gymmen.

 

Woensdag: Er gingen groepjes naar de Bezuidenhut om te oefenen voor de musical. De andere kinderen kregen een weektaak. We zijn aan het einde van de dag naar de gym gegaan, en daar hebben we in groepjes ons eigen spel gemaakt.

 

Donderdag: In de ochtend zijn er weer groepjes naar de Bezuidenhut gegaan. We hebben zowat de hele dag aan onze weektaak gewerkt. Aan het einde hebben we nog een kwartiertje stil gelezen en hebben we ook de geschiedenis toets gemaakt met een Kahoot in plaats van op papier. We hebben dit hoofdstuk niet ons werkboek gemaakt, maar een film gekeken en over de lessen gepraat. Toch hebben we allemaal onze doelen van de toets behaald!

 

Vrijdag: Zijn er weer groepjes naar de Bezuidenhut geweest. We zijn aan de weektaak gaan werken en we hebben nog heel veel crea gedaan om de klas weer wat gezelliger te maken. De dag hebben we afgesloten met leuke drama spellen 

 

Gemaakt door Hugo en Max             


26 apr 2018 - De week van 8
Deze week een verslag over twee weken

 

Vorige week:

 

Maandag: Deze dag kregen wij de rollen van de musical te horen. Dit was erg spannend. We gingen in de middag de musical al helemaal lezen. 

 

Dinsdag: De eerste dag van de Cito. In de middag mochten we heel lang buitenspelen.

 

Woensdag: Weer een ochtend Cito.

 

Donderdag: De laatste Citodag en in de middag naar Vlaskamp voor een potje Peanutbal!

 

Vrijdag: 'A minute to win it' spelletjes in de klas en koningsspelen!!

 

Deze week:

 

Maandag: De laatste les van AFTER'S COOl over leren leren en in de middag crea gedaan met muziek op. 

 

Dinsdag: Kregen we een interessante les in de bibliotheek over het bombardement op Bezuidenhout. 

 

Woensdag: Nieuwe liedjes geleerd van de musical en een nieuwe versie van trefbal bij gym.

 

Donderdag: Ochtend hard gewerkt en hard geoefend aan de musical, daarom mochten we in de middag naar Spaarwater!

 

En nu vakantiee!!

 

Gemaakt door Jasper en David. 

 

In het fotoalbum zijn foto's te vinden van de koningsspelen, ons bezoek aan de bibliotheek en het koekjesspel wat we speelden tijdens 'A minute to win it'.
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

13 apr 2018 - De week van 8
Maandag: We gingen naar Madurodam voor het muren hebben oren project, daar luisterden we naar verhalen van mensen die de 2de wereld oorlog hebben overleefd. We mochten ook rondkijken in Madurodam. Daar werden mensen aangevallen door meeuwen wat erg eng was. Een aantal van werden geïnterviewd, dit is terug te kijken via de volgende linkjes:

https://l1.nl/l1nws-joodse-onderduiker-uit-limburg-140315/

 

https://denhaagfm.nl/2018/04/10/haagse-scholieren-onder-de-indruk-van-verzetsverhalen-op-verhalendag-in-madurodam/

 

 

Dinsdag: Het was buitenlesdag! We gingen buiten rekenen en ons huiswerk bespreken. We gingen ook naar het Haagse bos om taal en spelling te doen. Het waren veel leuke renspellen. We hadden een doel gesteld dat iedereen zijn huiswerk meenam, dat was helaas niet gelukt.

 

Woensdag: We gingen de maandtaak van rekenen afmaken, daarna hadden we extra lang gym. Na school hadden de meeste kinderen een korfbaltoernooi gewonnen!

 

Donderdag: We hadden een nieuw doel wat helaas weer niet is gelukt, namelijk je maandtaak afhebben op donderdag. 95 procent van de klas is dit gelukkig wel gelukt, de volgende keer halen we ons doel hopelijk wel. Er was ook een belangrijk persoon gekomen die zij dat juf Inge mag afstuderen!! We gingen ook 6 spellen doen voor spelling waarvan één van de spellen het tulpenspel van ik hou van Holland was, dit was erg leuk.

 

Vrijdag: We gingen naar de voorstelling de 3B’s over pesten en een jongen die hield van klassieke muziek. We hadden geschiedenis anders ingedeeld dan normaal. We gebruikten het boek namelijk niet, maar keken een film over de koude oorlog. De toets hebben we ook van tevoren gehad. Dit gaan we uitproberen als nieuwe vorm, de vragen zijn dus eigenlijk onze leerdoelen voor dit blok.

 

Gemaakt door Ramses en Thomas
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

09 apr 2018 - De week van 8
Maandag

Vandaag was het 2e paasdag dus we hadden lekker vrij

 

Dinsdag

Vandaag hadden we studiedag dus iedereen was weer lekker thuis

 

Woensdag

Vandaag kwamen Suzanne en Anna zij gingen ons brugklas training geven. Deze keer ging het over vrienden maken, en het ging ook over wat allemaal nieuw is op de middelbare school. Vandaag hadden we ook gym, maar meester Laurens was in Rome. Daarom gingen Julia en David de les geven en we gingen Zwarte ridder/pionnenroof doen. En JULIA WAS JARIG!!!! Uiteraard hebben we ook hard gerekend.  

 

Donderdag

Vandaag gingen we doelen voor onszelf en voor de juf stellen. Er waren veel verschillende ideeën uiteindelijk zijn de doelen geworden: iedereen neemt zijn/haar huiswerk mee en die van de juf werd dat we elke dag 2 energizers gaan doen, oftewel een klein spelletje waar we onze energie eruit kunnen gooien. En de spelletjes die we hebben gedaan zijn wie is het en een leuk spel met bewegingen en een training van ons geheugen. We hebben ook weer aan een leuke dagtaak gewerkt en weer een natuur les.

 

Vrijdag

Vandaag gingen we zelfstandig werken aan een maandtaak, in de middag kwam meester Arend, dat was erg gezellig. En we krijgen een leuke dramales die nu nog geheim is.

 

Dit verslag is gemaakt door: Kimberly, Romee en Eline


27 mrt 2018 - De week van 8
 

Maandag: maandag gingen we cito wedstrijden houden, dit was bedoeld als oefening voor de eindcito. We moesten in groepjes samen goed overleggen welk antwoord we kozen. Het groepje wat de minste fouten had kon voor 10 minuten een spel kiezen. Er waren ook 2 PowerPoint presentaties en we gingen aan het techniek project werken voor vrijdag.

 

Dinsdag: was het een normale dag we moesten huiswerk meenemen en nakijken. In de middag hebben we ook weer aan het techniek project gewerkt en hadden we gym.

 

Woensdag: we gingen wereld oriëntatie deel 3 maken en mandjes daarna was er weer een leuke gymles.

 

Donderdag: je kwam op school en je kreeg een briefje en dan moest je kinderen ophalen en daarmee ging je projecten doen. We hebben deze dag geen vakken gehad. Wel heel veel verschillende opdrachten en lekker buitenspelen.

 

Vrijdag: hadden we een kijkochtend voor techniek je kon in alle klassen kijken wat ze hebben gemaakt. Het was heel erg druk in onze klas. Leuk dat er zoveel ouders kwamen kijken. We kwamen terug en gingen werken. Meester arend kwam even invallen toen de juf Engels ging geven in groep 6. Het was 12 uur en we gingen eten en buiten spelen daarna gingen we nakijken en kwam meester Bart even langs om met ons manden te vlechten als laatste gingen we nog een leuk spelletje doen. 

 

Gemaakt door Alisha en Liselotte

 

In de powerpoint zijn de foto's van het techniekproject te vinden. 


16 feb 2018 - De week van 8
Maandag: Waren er tien mensen ziek en er waren maar 6 jongens verder waren wij er allebei niet toen. Dus we kunnen er niet veel over zeggen.

 

Dinsdag: Waren er iets minder mensen ziek, maar alsnog veel er waren ook maar zeven jongens die tegen vijftien meisjes hadden gewonnen met trefbal in gym. De gym werd geleid door Casper en Eline, omdat de gymmeester ook ziek was.

 

Woensdag: Was het valentijn en iedereen moest voor taal een valentijnsbrief maken in maximaal 160 tekens net als in sms (niemand nam dat serieus). Ook was de gymmeester weer beter en gingen we allesbal doen met touwtje trekken. Er was ook een Belgische lerares in de klas, omdat ze vakantie had en benieuwd was hoeveel verschil er zou zitten tussen een Belgische klas en een Nederlandse.

 

Donderdag: Er waren de hele dag clusterdirecteurs die gingen meekijken in de klas hoe het ging. Daarna namen ze drie mensen mee van groep 7 en 8 om vragen aan hun te stellen over de school.

 

Vrijdag: We moesten om kwart over 8 op school zijn omdat we om half negen bij de bus moesten zijn om naar het Vaillanttheater te gaan om ik ben jazz te kijken. We gingen ook toen de juf Engels gaf aan groep 6 met meester Arend een spel spelen wat echt super leuk was.

 

Gemaakt door Ramses en Thomas


09 feb 2018 - De week van 8
 

D wee van acht

 

Maandag:   Maandag was juf Inge op school. Vandaag was er niet heel veel gebeurd. Vooral normale vakken en natuurlijk ook een beetje gezelligheid, maar de volgende dagen worden zeker leuker!!!

 

Dinsdag: Hebben we onze dieren tekeningen met Oost-Indische inkt afgemaakt, als je wilt zien moet in de kijk week komen. Kijken naar de dieren. Daarna hebben we ons verdiept in twee musicals en is er een musical weg gegaan en is er een bij gekomen. Ook hebben we lekker gegymd.

 

Woensdag: Vandaag is de dag van het basketbal toernooi, maar daarvoor hebben we nog gegymd en lekker geleerd natuurlijk. Bij het basketbal toernooi waren we helaas niet door gegaan L. We waren 3e geworden, maar dat is net niet genoeg om door te gaan naar de halve finale. Het was toch wel een gezellige leuke dag!!! :)

 

Donderdag: Vanaf vandaag werkt het rekenen anders! De Engels toets was ook vandaag als je daar mee klaar was mocht je aan je rekentaak werken. Sommige kinderen moeten meerdere taken maken. We hebben nu per thema een thema van rekenen die we dan het hele thema aanhouden. Bijvoorbeeld breuken, deelsommen of kommagetallen.

 

Vrijdag: De laatste dag. We hebben hard gewerkt en de dag afgesloten met drama!

 

Gemaakt door Ruben en Simon


02 feb 2018 - De week van 8
 

De week van 8 

Maandag gingen we werken zoals we normaal ook werken. Dinsdag hebben we een aardrijkskunde en een taaltoets gemaakt. Ook gingen we voor crea een oog en een bek maken, het wordt heel gaaf. Woensdag hebben we geskyped met een klas uit Israel, hier gaan wij de komende weken een project mee doen. Ook hadden we gym en we hadden geoefend voor het basketbal toernooi wat die middag zou komen. De jongens en de meisjes zijn door!! Donderdag hadden we een dagtaak en dat verliep best goed. En veder deden we niet veel. Vrijdag was het warme truien dag maar toch liepen er kinderen in T-Shirts  ook hadden we een rekentoets en werden de eerste Engels lessen in groep 6 gegeven. Ook hadden we een disco!!

 

Dit was de beste week van acht, geschreven door Timothy en Fabrice

 

(In het fotoalbum zijn de foto's van onze dramales, skype en het basketbaltoernooi te vinden)
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

26 jan 2018 - De week van 8
 

Maandag: lekker studiedag!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Dinsdag: Weer voor het eerst op school. We kregen onze spullen die we hebben gemaakt op kamp. Het was niet zo een bijzondere dag, maar we hadden wel een leuke gymles. We gingen oefenen voor het basketbaltoernooi voor volgende week woensdag.

 

Woensdag:  hadden we een kort dagje. In de ochtend hebben we een gek plakwerk gemaakt wat we die dag ervoor hadden voorbereid. Bij de gym gingen we oefenen met dansen voor de disco van volgende week.

 

Donderdag: juf Inge was er weer en het was een gewone werkdag.

 

Vrijdag: we zijn in de ochtend verdeeld in groepjes over de hele school omdat juf Inge er niet was. De meeste kinderen hebben daardoor de hele ochtend buiten gespeeld omdat ze dan bij de kleuters waren ingedeeld. In de middag hebben we gewoon hard gewerkt en drama gedaan.

 

Gemaakt door Casper en Milo


21 jan 2018 - Nieuwe foto's werkweek
De foto's die na dinsdag zijn gemaakt kunt u vinden bij de algemene foto's

16 jan 2018 - Foto's werkweek
De groepen 7 en 8 zijn op werkweek in Vledder. We houden een fotoverslag bij. Dit doen we op de pagina van groep 7 (zo werken we slechts één plek op de site bij). U komt op de pagina van groep 7 door hier te klikken

12 jan 2018 - WIST JE DATJES WEEK VAN GROEP 8
 

Wist je dat groep 8 een leuke week heeft gehad?

 

Wist je dat groep 8 bezoek heeft gehad van gymnasium Novum?

 

Wist je dat wij donderdag les verkeer hadden met stemkastjes?

 

Wist je dat groep 8 naar het Museon ging voor kamp?

 

Wist je dat juf Inge er vier dagen was deze week?

 

Wist je dat we een leuk liedje Hee hebben geleerd, tijdens de les Engels. Wij vooral heel goed het woord hee mee konden zingen?

 

Wist je dat juf Inge in alle toneelstukjes tijdens de drama les voor kwam?

 

WIST JE DAT GROEP 8 BIJNA OP KAMP GAAT NAAR FLEDDER WILHEMINAOORD!!

 

Gemaakt door Olivier en Jeremy
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

23 dec 2017 - Fijne vakantie allemaal!!
Preview foto Lekker veel eten,  wat bijslapen en natuurlijk vooral heel veel leuke dingen doen.

We zien jullie in 2018 weer! 

 

Liefs,

 

Juf Erica en juf Inge


08 dec 2017 - De week van 8

De week van groep 8

Maandag: Op maandag hadden we een spelling dictee.

 

Dinsdag: Op dinsdag vierden we sinterklaas. We startten de dag op het schoolplein en de hele school riep sinterklaas. Ook hadden we surprises. Er zijn heel veel mooie en grote surprises gemaakt. Dit jaar kozen we om een dobbelspel te doen in plaats van allemaal hetzelfde cadeautje te krijgen. Bijna iedereen had iets gekregen wat hij/zij leuk vond. We hebben ons helemaal misselijk gesnoept. Te veel pepernoten J!!!!!! Ook hadden we gym.

 

Woensdag: Op woensdag hebben we aan de schoolkrant gewerkt. Iedereen moest een wens voor 2018 opschrijven. Verder hadden we rekenen. Als laatste hadden we gym, we deden toen lijnbaltrefbal. Je had toen een lijn. Als je onder de lijn gooide, golden de regels voor trefbal. Als je boven de lijn gooide, golden de lijnbalregels.

 

Donderdag: op donderdag hebben we veel gedaan. Het laatste half uur hebben we de klas voor kerst versiert.

 

Vrijdag: op vrijdag zijn een aantal kinderen naar het AC geweest. En speelde we met meer dan de halve klas basketbal op het schoolplein. Verder hebben we een dagtaak gedaan, gekleurd en muziek gedaan. En we hebben drama gedaan.

 

Door Katja en Emma


01 dec 2017 - De week van 8

De week van 8

 

Op maandag hadden wij nog twee cito’s begrijpend lezen en reken deel 4 ,daarna keken we bijna de hele dag film. En er was pietengym.

Op dinsdag was de laatste cito dag toen hadden we de laatste deel van begrijpend lezen. We begonnen aan de nieuwe film here coms the boom.

Woensdag was voor velen de cito’s voorbij maar sommige moesten nog wat cito’s inhalen. We hadden ook een spelling dictee.

Donderdag kwam rommelpiet langs en de hele klas lag in puin en sommige kinderen zetten hun schoen bij de neppe gas fornuis. En we hadden een taaltoets en we keken de film af.

Vrijdag sommige kinderen waren naar de class of the gifted en naar HML. Er werd veel samengewerkt en meester Arend gaf nieuwsbegrip les.

 

Dat was de week van 8 geschreven door Hugo en Timothy.

 


17 nov 2017 - De week van 8
Preview foto Maandag

Maandag begon de week weer. We hadden juf erica en het was een doodgewone dag. We gingen werkwoordspelling herhalen voor de cito en we werkten veel aan onze weektaak.

 

Dinsdag

Hebben we iets nieuws geleerd met spelling:hoofdzin en bijzin. We deden ook een snellezen toets  en bij gym parkoueren en spelletjes spelen.

 

Woensdag

Was een korte dag waarbij we zinsdelen hebben gepuzzeld, gegymd en zelfstandig gewerkt.

 

Donderdag

Gingen we zelfstandig werken we gingen natuur, schijven maar ook spelling doen we deden veel aan onze weektaak niet iedereen was er mee klaar Engels deden we ook en we kregen een lootje mee voor de surprise maandag moet het weer naar school.

 

Vrijdag

Vandaag hebben we hard geoefend voor de cito rekenen. We gingen taal doen en we moeste we een eigen verhaal maken. Vervolgens nieuwsbegrip met meester Arend en daarna mochten we tijdens zelfstandig werken op een ander plekje zitten.  Toen kwamen de kinderen van HML en vierden we de verjaardag van juf Inge met een escaperoom. Het was onwijs spannend, maar we zijn allemaal optijd ontsnapt!!

 

Gemaakt door: Valeria, Alisha en Liselotte


10 nov 2017 - De week van 8
Maandag: we hebben op maandag niet zo veel gedaan. Het was eigenlijk alleen maar taal, rekenen en spelling. Ook hebben we aan het techniekproject gewerkt in onze groepjes.

 

Dinsdag: we zijn vandaag gaan gymmen en toen zijn we gaan stoeien en trefballen.

 

Woensdag: woensdag was het maar een korte dag. We hebben ook gegymd en bij de gym hebben we piepjestest gedaan.

 

Donderdag: donderdag zijn we de hele middag naar het HML geweest! We hebben ook een natuurtoets gemaakt.

 

Vrijdag: op vrijdag hebben we een Engelse presentatie gehad en we mochten we tijdens de les en in onze groepjes alleen maar Engels praten! En aan het einde van de middag hebben we de techniekproject presentaties gehad van onze eigen ontworpen communicatiemiddelen.

 

Onze gave ontwerpen zijn in het fotoalbum; techniekweek te zien.

 

Gemaakt door Milo en Olivier
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

03 nov 2017 - De week van 8
Maandag: Het was een serieus begin van de week we waren lekker aan het werk zonder dat er eigenlijk iets bijzonders gebeurde.

Dinsdag: Was het een gewone dag met rekenen en spelling maar we waren ons aan het verheugen op een activiteit. We gingen namelijk naar Zandvliet en daar kregen wij lesjes en dat viel bij de meeste wel in de smaak.

Woensdag: Waren we vrij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En de jongens hadden een voetbaltoernooi. Helaas waren ze niet door. Ze waren er wel bijna, ze werden namelijk tweede helaas geen finaleplek dus.

Donderdag: Was juf Inge er een keer niet. Ze was namelijk in Engeland om ook eens een lesje in Engeland te geven. Bij ons was er een huldiging van de poep tekeningen.

Vrijdag: hebben we tot 12 uur zelfstandig of samengewerkt, toetsen gemaakt en daarna zijn we gestart met het techniekproject over communiceren.

 

Gemaakt door Fabrice en Thomas


27 okt 2017 - De week van 8

MAANDAG: dit was de eerste dag na de vakantie. we hadden besproken wat we hadden gedaan in de vakantie.

 

 

DINSDAG: Hebben we gegymd en onze boekverslagen ingeleverd. We moesten ook huiswerk krijgen. Maar de printer deed het niet. 

 

 

WOENSDAG: Hebben we gegymd. Er waren allemaal spelletjes en als de meester na twee rondes floot moesten we naar het andere spelletje. 

 

 

DONDERDAG: vandaag hadden we het spelling dictee die ging niet zo goed. En vandaag hadden we ook twee juffen voor de klas!

 

 

VRIJDAG: Vandaag mochten we de hele dag samen werken aan een dagtaak. Aan het einde van de dag deden we drama en we kregen te horen wat ons cijfer voor het boekverslag is. 

 

Dit verslag is gemaakt door Gana en Mishal


06 okt 2017 - De week van 8
Week van school


maandag: we hadden een rekentoets hij was best wel moeilijk maar gelukkig was de toets snel voorbij.

Verder was het een leuke dag!!

 

Woensdag: vandaag hadden sommige kinderen uit de klas Franse les veel kinderen hadden zich aangemeld voor her handbaltoernooi, de jongens van groep 8 werden 1ste en de meisjes werden 4de

 

Donderdag:

Vandaag staken de juffen en meesters van de basisscholen in Nederland dus wij hadden een lekker dagje vrij.

 

vrijdag: vandaag hebben we met juf Inge Eline (11) haar verjaardag gevierd en gingen we chill lezen met groep 3. We hadden een leuke weeeeeek!!!!!!!!!!

          

Dit verslag is gemaakt door Roos en Kimberly J

 
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

29 sep 2017 - De week van 8
De week begon met een doodnormale dag in groep 8.

Dinsdag was er wel iets leuks wat gym heet. We gingen daarbij oefenen voor het handbaltoernooi. Woensdag was de eerste Franse les. We hebben het handbaltoernooi gewonnen we willen kampioen worden van Nederland. We moeten eerst nog van een ander team van Den Haag winnen en van Zuid-Holland. Op donderdag was juf Inge er en we hebben fietsles op het plein gehad (zie de foto's). We hadden die dag ook de begrippenquiz van geschiedenis. Vrijdag mochten we zelf weten wanneer we vakken gingen doen. Alleen het moest wel af! Bij de meeste is deze dagtaak gelukt!

De week sluiten we elke week af met een dramales. Deze week gingen we aan de hand van een spel gekke toneelstukjes maken (zie de foto's).

 

Gemaakt door Casper en Simon
Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 877

Notice: Undefined index: beveiliggroepenfotos in D:\appdata\IIS\vhosts\nutsschoolbezuidenhout.nl\httpdocs\includes\inc_groepen.php on line 878

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

22 sep 2017 - De week van 8
Het was weer een bomvolle week. Zoals iedereen wel wist hadden we een paar dagen vrij. Maar daarna begon natuurlijk de school weer en deze keer op een woensdag. Een dag met leren en gym bij gym leerden we verspringen. Op donderdag kregen wij een bijzondere les in het Museon over krekelkroketten, zelf mochten we ook een meelwormen proeven, dat was niet bepaald heel smakelijk. Ook hadden we een natuurtoets en een dictee. Op vrijdag deden we moeilijke raadsels en het is deze dag zomerfeest !!!!!!! Het thema is rara waar kom ik vandaan ? Dus het was een drukke week, maar we hebben veel geleerd.

 

Dit verslag is gemaakt door Rodina en Dauphine


14 sep 2017 - De week van 8
 

Maandag: we zijn begonnen met de tekeningen van het thema “ra ra waar kom ik vandaan”. Die dag werd ook verteld dat we met de klas op 9 november naar het Haags Montessori lyceum gaan.

 

Dinsdag: We hebben gegymd daar hebben we atletiek en allesbal gedaan.

 

Woensdag: we zijn verdeeld, want de juf was ziek. We hebben allemaal ons werk afgekregen en wij mochten bij de kleuters extra veel buiten spelen! We hebben ook gegymd dat was heel leuk.

 

Donderdag: helaas regende het vandaag en konden we in de middag niet naar buiten. Toen zijn we met zijn allen gaan weerwolven. We hebben vandaag geprobeerd de gehele les Engels in het Engels te praten. Dit was best moeilijk. Doordat we zo hard hadden gewerkt deden we aan het einde een probeer niet te lachen spelletje.

 

Vrijdag: zijn we vrij door de studiedag.

 

Dit is gemaakt door David en Jeremy.


08 sep 2017 - De week van 8

week 3

Maandag: de klas heeft weer een nieuw klapspel geleerd: de 7ens.

Dinsdag: Heeft groep 8 hondenbakken tekeningen gemaakt bij het wijk-dienst-centrum bezuiden hout.

Woensdag: zijn we gaan gymmen in drie vakken met meester Casper de vakken waren: turnen, trampoline springen en stok hockey

Donderdag: hadden we geoefend voor de taal toets en hadden we zelfs weer twee juffen voor de klas staan.

Vrijdag: heeft de klas de eerste toetsen gehad van spelling en taal van de nieuwe methode.

 

Zoals je ziet hebben we vooral heel hard gewerkt deze week!

 

Dit verslag is gemaakt door Eline en Julia.


01 sep 2017 - De week van 8
 

DEZE WEEK

IN GROEP 8

 

Maandag: er is een nieuwe crea opdracht bij met pasta!   Waar we met pasta een heel a4tje moeten vol tekenen. Hugo was ook jarig en hij gaf ons brownies!                            

Dinsdag: we kregen voor de eerste keer huiswerk in groep 8. Met zelfs een huiswerkmap erbij die we ook mogen versieren. We kregen ook een bezoekje van de tweeling van Erica, ze waren heeeeel schattig. We hadden ook foto’s van iedereen gemaakt. Iedereen was hierbij gekleed als gangster of filmster.

Woensdag: we gingen elke foto uitknippen en plastificeren en dan op onze zelfgemaakte filmklapper plakken.

Donderdag: hadden we geleerd dat sommige mensen niet kunnen tongrollen door hun DNA. En onze ouders geprobeerd te leren wat contaminaties zijn. We moesten ook een andersom verhaal maken over onze vakantie. Daar moesten we onze leukste vakantie gebeurtenissen omgekeerd in een verhaal opschrijven.

Vrijdag: de laatste mensen hebben hun andersom verhaal afgemaakt. We hebben ook gedanst op de site Gonoodle waar we punten voor kregen. Op het eind van de dag speelden we bij drama een spel dat moordenaartje heet. Kinderen werden uitgekozen die naar de gang mochten. De klas verzon ondertussen een locatie, een moordenaar en een moordwapen. De uitgekozen kinderen moesten dat om de beurt uitbeelden voor elkaar. De laatste moest zeggen wat de locatie, de moordenaar en het moordwapen waren. Als hij het niet goed had, ging de hele klas het voor hem of haar uitbeelden tot hij het wist. Wij (Ruben en Ramses) hebben deze dag veel aan dit verslag gewerkt. Hoop dat je het leuk vond!!

 


25 aug 2017 - De week van 8
 

De Eerste week van groep 8.

In groep acht ben je een voorbeeldfunctie voor de hele school.

 

We hebben dit jaar op maandag ,dinsdag, woensdag en om de week op donderdag juf Erica.

En op donderdag en vrijdag juf Inge.

We hebben nog niet alles van wat op de planning staat gedaan.

We hebben wel veel muziek gehad, daarbij deden we een handbeat en een leuk klapspelletje. Klik op de link om de handbeat te zien: https://www.dropbox.com/s/ocg42sw0g1ikw7c/VID_20170825_105635.mp4?dl=0

We hebben ook veel getekend daarbij hebben we op een uitgeprinte voetbal je naam je lievelingsdier en dat soort gegevens getekend of geschreven.

Het was dus een leuke eerste schoolweek!

 

Gemaakt door: Nine en Romee