Groep 2A

Dit is de groepspagina van groep 2A.

 

Hier kunt u zien wat wij allemaal doen in de klas.

 

Juf Esther is er dinsdag tot en met vrijdag. Zij is bereikbaar via: eengelman@nutsschoolbezuidenhout.nl

 

Juf Conny is er op maandag. 

 

 

 

BERICHTEN

23 mrt 2020 - Bericht voor groep 2a

18 mrt 2020 - Thuis werken
Beste ouders en kinderen, 

 

De bingokaart met werkjes die we gisteren verstuurden zet ik ook hier even neer. Jullie mogen altijd mailen eengelman@nutsschoolbezuidenhout.nl en eventueel foto's sturen van dingen die jullie hebben gedaan. Ik kan de foto's in een mapje op de website zetten. Dan kunnen we van elkaar zien wat we allemaal doen thuis. En ik vind het natuurlijk leuk om van jullie te horen! 

 

Bingokaart week 12  

 

Groetjes Esther 


17 nov 2019 - Bouwen
Preview foto Er wordt heel veel gebouwd in groep 2a. Het resultaat is vaak mooi en interessant, maar het samenwerken en samen plannen maken is echt iets om trots op te zijn. 

17 nov 2019 - Thema fiets
Preview foto Een echte fietsenmaker hoek, een fietsles op het plein. Ook maakten we racebanen van verf. Tijdens dit thema hebben we veel geleerd. 

17 nov 2019 - Herfstwandeling
Preview foto We maakten een herfstwandeling naar het Haagse bos. De vader van Lot kon ons veel vertellen en met behulp van onze speurkaarten ontdekten we van alles in het bos. We gingen op avontuur in de natuur. En het was ook nog heerlijk weer! 

04 okt 2019 - Schoolreisje
Wat hebben we ontzettend geboft! Tijdens de busrit en de voorstelling van Frank Kooman heeft het gemiezerd. Maar toen we bij Meijendell aankwamen was het droog en niet veel later werden we nog op een heerlijk zonnetje getrakteerd!

 

De voorstelling van Frank Kooman heette "de scharrelaar". Het verhaal ging over een hond die in allemaal afval gevangen zat. Uiteraard werd deze gered door Max de mol en Wasco de wasbeer. En passant werden de kinderen erop gewezen dat je geen spullen zomaar weg moet gooien en dat je afval moet scheiden. Behalve dat de show erg leuk was, was deze ook nog leerzaam!

Daarna zijn we naar Meyendell gereden. waar de kinderen heerlijk in de zandbak gespeeld hebben.

In het pannenkoekenhuis aten we gezellig een pannenkoek en na een ijsje gegeten te hebben, zijn we weer terug gegaan naar school.

Het was een heel geslaagde dag, mede door de hulp van alle ouders! Dank jullie wel!