Groep 8B

Welkom op de site van groep 8.

 

Het zijn rare tijden. Een lege, stille klas. Maar één keer in de week zie ik jullie wanneer jullie je werkpakket komen ophalen. Voor jullie ook niet leuk. Niet kunnen spelen en plezier hebben met jullie vrienden en vriendinnen. Deze week ga ik met jullie in Teams contact proberen te zoeken. 

Oh, ja dit youtube-filmpje is misschien wel leuk om te bekijken. Morris in actie. Helaas is dat ook gestopt.

#Happy Feeling

En oh ja, ivergeet je Happy Feeling liedje/video niet in te sturen. Elke dag een vrolijk youtube liedje op de groepssite. Hier staan ze  omdat je er zo vrolijk van wordt. Mail mij om ook jouw liedje er bij te krijgen.

 

Hiernaast staat per week de (t)huiswerkpagina, daar vind je per week alle informatie én de antwoordbladen. Heb je vragen, mail of zoom mij!

 

meester Paul Wouters (pwouters@nutsschoolbezuidenhout.nl)

 

BERICHTEN

30 mrt 2020 - verjaardag Zarah
Preview foto Afgelopen zaterdag was Zarah jarig.

Thuis heeft ze er een mooi feestje met de familie van gemaakt.

Wanneer ze haar verjaardag op school gaat vieren, is nog even afwachten.

Wel was ze erg blij met de kaart die juf Femke en meester Paul haar gestuurd hebben.

Die heeft nu een mooie plek op haar bureautje gekregen.

Kan ze altijd aan ons denken. :)

 

 


10 dec 2019 - Surprises 8B
Wat was er weer goed geknutseld en gerijmd. En wat was het weer een ouderwets Sinterklaasfeest. Gelukkig hebben we de foto's nog. 

15 nov 2019 - Altijd leuk om de vrijdagmiddag creatief af te sluiten.
Preview foto Een paar foto's voor een klein inkijkje. Klik hier.

15 okt 2019 - werkweek
Foto's van de werkweek

09 okt 2019 - Chill voorlezen
Preview foto Het blijft een super leuke activiteit tijdens de kinderboekenweek. Chill voorlezen. 

 

Met kussentjes en boeken onder de arm hebben de kinderen hun voorlees taak weer zeer serieus genomen. De jongere kinderen hebben weer genoten. Klik hier voor foto's.


07 okt 2019 - Informatie-avond BoVo
Op 7 oktober was er een voorlichtingsavond over het aanmelden bij het voortgezet onderwijs. In een uurtje werd verteld hoe de inschrijving verloopt. Wat zijn belangrijke data, belangrijke afspraken en wat mag zeker niet vergeten worden? De Powerpoint die op de avond gebruikt is, vindt u hier.

30 sep 2019 - Met enige improvisatie leren kalligraferen

 

Hoewel er enige improvisatie nodig was (de bedoeling was om knijpers te gebruiken), hebben de kinderen geoefend met kalligraferen. Dat dit de nodige concentratie vraagt kunt u wel aan de foto's zien. Klik hier. 


09 sep 2019 - We zijn begonnen.
Na een weekje hernieuwd kennismaken, zijn we in groep 8B prima van start gegaan. Wij (kinderen en leerkachten) hebben er zin in!!

 

De eerste reken-, spelling-, en taaltaken hebben we alweer achter de rug. De eerste huiswerkopdracht is nu ook binnen. Zie voor meer informatie over de opdracht het kopje "huiswerk".